Rinascimento jurk
alles,  Fashion

Rinascimento blouses en jurken

Vrouwen zijn vaak op zoek naar speciale maar tegelijk ook eenvoudige kledingstukken. Dat ene kledingstuk waar jij je zelfverzekerd in voelt en graag weer tevoorschijn haalt. Rinascimento is een bekende kledingmerk dat graag alles uit de kast haalt om jou dat gevoel te bezorgen.

Waar let je op bij het combineren van een blouse of jurk?

Het is fijn om een bepaald kledingstuk vaak te kunnen dragen op een andere manier. Rinascimento heeft een ruim assortiment aan blouses en jurken waardoor er voor ieder wat wils is. Een blouse of jurk kan op verschillende manieren gedragen worden. Voordat je je kleding begint te combineren, is het verstandig om na te denken om wat voor gelegenheid het gaat. Ga je wat drinken met vriendinnen, een avondje uit of ga je werken?

Het echte werk

Laten we een witte blouse als bijvoorbeeld nemen. Draag het met een rokje wat erg leuk is voor een feestje. Is het lekker weer zou je het kunnen combineren met een korte jeans. Of je draagt er een nette zwarte broek bij. Oftewel door hetgeen wat je eronder draagt kan het een geheel nieuwe outfit worden. In het assortiment van Rinascimento zul je zien dat je verschillende soorten blouses hebt. Het verschil zit hem niet enkel in kleur en materiaal, maar ook in de lengte. Een lange blouse zou weer goed tot zijn recht komen met een dun riempje rond de taille. Het voordeel van een lange blouse is dat de opties weer verbreden. In plaats van een broek zou je hier een legging of donkere panty onder kunnen dragen. Draag hierbij je mooiste enkellaarsjes en you’re good to go.

Hetzelfde geldt voor een jurkje. Deze kun je prima dragen zoals hij is of zoals tegenwoordig veel vrouwen doen, aanvullen met een leuk spijkerjasje of een leuke panty eronder. Ook hierbij geldt weer, houd rekening met de gelegenheid. Wanneer je je kleding bij elkaar hebt gezocht en de mooiste combinatie hebt gemaakt is het een leuk idee om het verder aan te kleden met bijpassende sieraden.

Nina (1996) schrijft sinds de landelijke lockdown (light) over alles wat het leven van jongeren leuk maakt. Ze hoopt dat ze je niet alleen tijdens, maar ook na de lockdown, kan blijven inspireren met haar content. Stuur haar eens een berichtje, vind ze leuk!