kleur outfit toevoegen
Fashion

Wat extra kleur toevoegen aan je outfit? 3 tips! (update 2021!)

We vinden het vaak heerlijk om door Instagram en Pinterest te scrollen om wat nieuwe outfit inspiratie op te doen. Maar zodra we weer voor onze kledingkast staan, lijkt het einde bijna zoek (of lijkt het alsof we niks hebben om aan te doen).. Hoe je toch wat extra kleur toe kan voegen aan je outfit? Wij geven je drie handige tips!

Tip 1: Schoenen!

Hoe tof is het om een simpele outfit direct op te fleuren met een paar kleurrijke schoenen? Een leuke loafer, trendy dad sneaker (zo’n sneaker met een giga zool a la Balenciaga) of een mooie hak zijn perfecte opties om direct wat kleur toe te voegen aan je outfit. Een spijkerbroek is de perfecte basis voor zo’n outfit met een kleurrijke touch. Maar een jurkje is ook altijd leuk als basis. Een jurkje van Aaiko heeft vaak leuke kleuraccenten die je weer kan verwerken in je schoenen.

Tip 2: Een kleurrijke tas

We snappen het echt wel als je niet altijd veel kleur wil dragen. Als jij je prettiger voelt in een goede blouse met een jeans, hoef je daar echt niet vanaf te wijken. Om toch kleur toe te voegen aan je klassieke look, is een kleurrijke tas een perfecte optie. Je draagt de tas niet de gehele dag door, maar op de momenten dat je ‘m draagt voegt het gelijk wat extra’s toe aan je outfit.

Tip 3: Accessoires

Last, but not least: accessoires. Een kleurrijke, chunky armband, een riem met print of een leuke sjaal zijn perfecte accessoires om wat extra pit aan je outfit te geven. Een wit jurkje combineer je bijvoorbeeld met een roze armband en je zakelijke outfit met een witte blouse en jeans maak je af met een stijlvol sjaaltje die je om je nek knoopt. Het staat niet alleen heel chique, maar voegt gelijk wat extra kleur toe!

Heb je nog meer tips om kleur aan je outfit toe te voegen? Laat het ons dan vooral weten!

Nina (1996) schrijft sinds de landelijke lockdown (light) over alles wat het leven van jongeren leuk maakt. Ze hoopt dat ze je niet alleen tijdens, maar ook na de lockdown, kan blijven inspireren met haar content. Stuur haar eens een berichtje, vind ze leuk!